ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κορμπεράν: «Είχαμε τη συναισθηματική δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες»

Κορμπεράν: «Είχαμε τη συναισθηματική δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες»

Για το ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και την πρόκριση του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV ο Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του είχαν τη συναισθηματική δύναμη και το αγωνιστικό πνεύμα να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, ενώ σημείωσε ότι ο Θρύλος χρειάζεται κι άλλη βελτίωση.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κορμπεράν:

«Είπα στους παίκτες, πριν από το παιχνίδι πως σήμερα το αγωνιστικό πνεύμα και η δύναμη η συναισθηματική, θα είναι τα κλειδιά του αγώνα. Όταν παίζεις για να συνεχίσεις στην Ευρώπη, σίγουρα έχεις δυσκολίες, ειδικά όταν έχεις απέναντι έναν αντίπαλο ανταγωνιστικό.

Ήρθαν οι δυσκολίες, όπως η σωματική κούραση. Είχαμε όμως τη συναισθηματική δύναμη και το αγωνιστικό πνεύμα για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Υπάρχουν πράγματα να διορθώσουμε αλλά ο στόχος όταν ήρθα ήταν να περάσουμε σε αυτόν τον προκριματικό γύρο. Υπάρχουν πολλά πράγματα να βελτιώσουμε.

Η ομάδα χρειάζεται αλλαγές μέσα στο ματς για να φρεσκαριστεί. Άλλες φορές βγαίνουν οι αλλαγές και αλλαγές όχι. Πρέπει να γίνονται για να φρεσκάρουμε την ομάδα οι αλλαγές.

Πρέπει να κοιτάξουμε ξανά σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες μας. Πρέπει να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν απ’ όλες τις απόψεις

Είναι αλήθεια πως κάποιες στιγμές επειδή ο αντίπαλος ανέβαζε την επίθεσή του φαινόταν σα να παίζουμε με έξι αμυντικούς. Μετά αλλάξαμε και βάλαμε παίκτη στο κέντρο για να ανέβουμε ψηλά, αλλά δε το καταφέραμε και δεχθήκαμε γκολ για αυτό λέω πως έχουμε πολλά να δουλέψουμε.

Πρέπει να δουλέψουμε στις στημένες φάσεις, από κάθε φάση του αντιπάλου υποφέραμε και θα δουλέψουμε πάνω και σε αυτό».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ