ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ηρεμία και χρόνος τα κέρδη, αλλά τον περιμένει πολλή δουλειά...

Ηρεμία και χρόνος τα κέρδη, αλλά τον περιμένει πολλή δουλειά...

Μας έβγαλε την ψυχή, ωστόσο πάλεψε και κέρδισε τη «μάχη»... Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει μέσα στην Μπρατισλάβα, να βγει νικητής από τη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι και να μείνει όρθιος, κοιτώντας πλέον το μέλλον... Με αυτό τον τρόπο, ο πρωταθλητής Ελλάδας έμεινε ζωντανός και συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, ακόμη κι αν πέρασε από πολλές φουρτούνες...

Η πρόκριση στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θα πανηγυριστεί, αλλά με μέτρο... Κι αυτό γιατί η ομάδα συνεχίζει να μην δείχνει καλά μέσα στο γήπεδο και να προβληματίζει με την εικόνα της. Παρόλα αυτά, ο Θρύλος έδωσε τις απαντήσεις εκεί που έπρεπε. Θετικές αλλά και αρνητικές. Η ομάδα επιβεβαίωσε ότι έχει βαριά φανέλα και πως μπορεί... Έβγαλε μέταλλο, πάθος και αποφασιστικότητα, ωστόσο πάντα υπάρχει και η άλλη όψη. Δεν μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και σαφώς να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η εικόνα, διότι το επίπεδο ανεβαίνει όταν προχωράς.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να... πεθάνει και πλέον μπορεί να κοιτάξει μπροστά. Όμως, το σίγουρο είναι ότι θέλει πολλή δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει και του αρμόζει βάσει της ιστορίας του. Όπως και να ΄χει, οι Πειραιώτες κέρδισαν ηρεμία και χρόνο. Έδειξαν μερικά στοιχεία βελτίωσης, αλλά για ακόμη μία φορά δεν έπεισαν. Αυτά που πρέπει, ωστόσο, να κρατήσει ο Θρύλος είναι το πάθος και η άρνηση να τα αφήσει όλα στη τύχη τους, ακόμη και στις μεγάλες δυσκολίες.

Η ομάδα, όπως και εμείς μπορούμε να χαρούμε την πρόκριση, αλλά για λίγο. Άπαντες πρέπει να πέσουν με τα... μούτρα στη δουλειά, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται άμεσα μεταγραφές και λύσεις. Αυτό περιμένουμε. Από την πλευρά του, ο Κάρλος Κορμπεράν πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα, με τον ίδιο να γνωρίζει το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του.

Πάντως, αυτή η μεγάλη πρόκριση και με τον τρόπο που ήρθε, δίνει στον Θρύλο τον χρόνο και το όραμα να γίνουν αυτά που πρέπει, ενώ φέρνει ηρεμία. Σε αντίθετη περίπτωση, ένας αποκλεισμός θα ήταν καταστροφικός, αλλά ο Ολυμπιακός είναι εδώ... Όρθιος και ζωντανός...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ