ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έβαλε τη σφραγίδα του ο Ματιέ

Έβαλε τη σφραγίδα του ο Ματιέ

Κλήθηκε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι. Το πιο κρίσιμο και το πιο σημαντικό στη ψυχοφθόρα διαδικασία. Και το έβαλε... Ο Ματιέ Βαλμπουενά πήρε λίγη φόρα, το εκτέλεσε και έστειλε τον Ολυμπιακό στα ουράνια, ενώ έκανε την ομάδα να ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Γάλλος μαέστρος έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις μέσα στο γήπεδο σε όσους θέλουν να πιστεύουν και επιμένουν ότι δεν μπορεί να προσφέρει λόγω της ηλικίας του. Το έκανε για άλλη μία φορά. Ξεμπρόστιασε αυτούς που τον βγάζουν... συνταξιούχο. Όχι μόνο γιατί έβαλε το τελευταίο πέναλτι και χάρισε τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα, αλλά γιατί το πάθος και η αποφασιστικότητα που επέδειξε και στα δύο ματς με την Σλόβαν, όταν κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, απέδειξαν περίτρανα πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι.

Ο Ματιέ κράτησε αρχικά ζωντανό τον Ολυμπιακό, με την ασίστ του, στο πρώτο ματς και στο γκολ του Ελ Αραμπί, όταν η ομάδα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Και μάλιστα του χάρισε την πρόκριση, βάζοντας το πιο κρίσιμο πέναλτι και παράλληλα τη σφραγίδα του για τη νίκη-πρόκριση μέσα στην Μπρατισλάβα. Ένας έφηβος ετών... 37, που χαίρεσαι και απολαμβάνεις να βλέπεις, ήταν καθοριστικός και με αυτό τον τρόπο «καθάρισε» για τον Θρύλο, κάνοντας σαν μικρό παιδί. Με πάθος, πυγμή, αποφασιστικότητα και νοοτροπία νικητή... Δεν τα παράτησε λεπτό, όπως κάνει πάντα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που πρεσβεύει ο Βαλμπουενά...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ