ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εμπιστεύεται Αλίγιαγκιτς ο Κορμπεράν!

Εμπιστεύεται Αλίγιαγκιτς ο Κορμπεράν!

O Ντένις Αλίγιαγκιτς είναι από τα  μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν και η περίπτωση είχε περάσει λιγάκι στα… ψιλά.

 Ο 19χρονος επιθετικός αποκτήθηκε για τον Ολυμπιακό Β’  και φυσικά δεν λογίζεται στις πρώτες επιλογές για την επίθεση. Ωστόσο, ο Αλίγιαγκιτς, o οποίος είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Τσεχίας, ο Κάρλος Κορμπεράν τον ξεχώρισε ήδη από τις πρώτες μέρες του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Μάλιστα, ο Ισπανός κόουτς δείχνει ότι θέλει να τον «δει» περισσότερο, ανεβάζοντάς τον από τη β’ ομάδα, στην πρώτη, για προπονήσεις.

Η αποχώρηση του Τικίνιο για την Μποταφόγκο κι ο τραυματισμός του Αμπού Καμαρά, άφησαν τον τεχνικό του Θρύλου με δύο επιθετικούς, τον ΕΛ Αραμπί και τον Χασάν, οπότε θέλησε να αξιοποιήσει τον νεαρό φορ, ένα επιθετικό που είναι στο στιλ που του αρέσει, δηλαδή κινητικός, δραστήριος κι όχι αποκλειστικά της περιοχής.

Σε καμία περίπτωση ο Αλίγιαγκιτς δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή των φορ. Πάντως, στο χέρι του νεαρού πλέον είναι να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ