ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ντεμπούτο για Σουρλή με τη Φορτούνα Σιτάρντ

Ντεμπούτο για Σουρλή με τη Φορτούνα Σιτάρντ

Δανεικός στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στη Φορτούνα Σιτάρντ δόθηκε το φετινό καλοκαίρι ο Βασίλης Σουρλής, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, σε ένα καλό και επιθετικής φύσεως πρωτάθλημα της Ευρώπης. Ο 19χρονος μέσος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε πιο υψηλό επίπεδο, καθώς στον Ολυμπιακό δεν υπήρχε χώρος για να παίξει.

Ο Σουρλής, λοιπόν, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας ματς με την Τβέντε, ωστόσο το παιχνίδι δεν πήγε και πολύ καλά για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός χαφ μπήκε στο 82’, στη θέση του Ντογάν Ερντογάν, ωστόσο το ματς είχε κριθεί, αφού το σκορ ήταν στο 3-0. Αποτέλεσμα το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Σίγουρα, ο ίδιος θα χάρηκε που έκανε την πρώτη του συμμετοχή, όχι όμως το αποτέλεσμα.

Δείτε το ποστάρισμά του από το ντεμπούτο του με την ολλανδική ομάδα:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ