ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπα και Σισέ έχουν το προβάδισμα

Μπα και Σισέ έχουν το προβάδισμα

Το αποψινό ματς είναι αρκετά σημαντικό για τον Ολυμπιακό, που καλείται να είναι άψογος σε κάθε του γραμμή και κυρίως στην άμυνα. Η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στην ανασταλτική της λειτουργία, προκειμένου να μην κινδυνεύσει αλλά και να «φτιάξει» πιο εύκολα φάσεις, οι οποίες θα την οδηγήσουν στη νίκη επί του Απόλλωνα Λεμεσού μέσα στο ΓΣΠ. Και το κυριότερο, θα της δώσουν προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League. Άπαντες, λοιπόν, πρέπει να προσφέρουν το κάτι παραπάνω σε απόδοση αλλά και σε συγκέντρωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως όλα δείχνουν, οι Ουσεϊνού Μπα και Παπέ Αμπού Σισέ θα συνθέσουν το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού απόψε. Κι αυτό γιατί ο Κάρλος Κορμπεράν είδε τους δύο Σενεγαλέζους ποδοσφαιριστές να έχουν καλή απόδοση στη ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Σαφώς, τα λάθη δεν έλειψαν, ωστόσο κάποια έξ αυτών ήρθαν από τον Σισέ.

Ο υψηλόσωμος στόπερ του Θρύλου δεν έκανε από τα καλύτερά του παιχνίδια, εν αντιθέσει με τον Μπα, ο οποίος ήταν σταθερός και «βράχος» όπου χρειάστηκε. Παρόλα αυτά, η μόνη πιθανότητα να μην τους δούμε απόψε μαζί είναι να βγει εκτός ενδεκάδας ο Μπα και όχι Σισέ. Και τη θέση αυτή να πάρει ο Κώστας Μανωλάς σε ένα δίδυμο με τον Σισέ, που έχει κάνει και καλά ματς.

Ο Έλληνας αμυντικός είναι σε πολύ κατάσταση, ωστόσο το δίδυμο Μπα-Σισέ έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα. Μένει να δούμε αν αυτό θα επιβεβαιωθεί από τον Κορμπεράν...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ