ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πιθανόν να επιστρέψει στην Εθνική Μαρόκου ο Ελ Αραμπί ενόψει… Κατάρ!

Πιθανόν να επιστρέψει στην Εθνική Μαρόκου ο Ελ Αραμπί ενόψει… Κατάρ!

O Γιουσέφ Ελ Αραμπί θέλει να αποτελέσει και φέτος πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ο επιθετικός του Θρύλου θέλει να επιστρέψει και στην Εθνική Μαρόκου. Οι πιθανότητες, βέβαια, δεν είναι με το μέρος του 35χρονου άσου, διότι ο ανταγωνισμός στην κορυφή της επίθεσης του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος είναι έντονος. Ωστόσο, τα δεδομένα για τον Ελ Αραμπί είναι πιθανό να αλλάξουν.

Αυτό, γιατί απομακρύνθηκε ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς από τον πάγκο του Μαρόκου, τρεις μήνες πριν από τη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Al-Akhbar», για πολλούς παίκτες του Μαρόκου που είχαν «δεδομένη» θέση στο ρόστερ, αυτή η εξέλιξη δεν ήταν θετική. Ο νέος προπονητής μπορεί να φέρει... αλλαγές. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, εξάλλου, αρκετοί παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από την αποχώρηση του Χαλίλχοτζιτς, με πιο χαρακτηριστικό το παράδειγμα τον «αστέρα» της Τσέλσι, Χακίμ Ζιγές, ενώ το ίδιο μέσο στέκεται και στον Ελ Αραμπί.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Οι πόρτες της Εθνικής θα μπορούσαν και πάλι να ανοίξουν για τους παραπάνω παίκτες, που είτε είχαν προσωπικές διαφορές με τον Βόσνιο προπονητή, είτε δεν τον είχαν πείσει με τις επιδόσεις του».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ