ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας από την ΠΑΕ

Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας από την ΠΑΕ

Την προσοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (21/8, 22:00), στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχει στρέψει πλέον ο Ολυμπιακός, που αφήνει στην άκρη τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού για την ώρα.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, λοιπόν, ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας για τα εισιτήρια διαρκείας, μιας και υπάρχει και το ματς κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, για την 1η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι το Σάββατο (20/8) και την Κυριακή (21/8) και ώρες 10:00 – 15:00, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Λόγω της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (21/8) στις 15:00 θα σταματήσει και η online προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας, η οποία θα επανέλθει σε λειτουργία την Δευτέρα (22/8) στις 10:00.

Επίσης, από Δευτέρα (22/8) και καθημερινά με ώρες 10:00 – 18:00 συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα εκδοτήρια του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» (θύρα 25).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ