ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάντα στο προσκήνιο o Ουί-Τζο Χουάνγκ

Πάντα στο προσκήνιο o Ουί-Τζο Χουάνγκ

Αν και τη δεδομένη χρονική στιγμή το αγωνιστικό σκέλος κυριαρχεί για τον Ολυμπιακό, που θέλει να κάνει εκκίνηση με νίκη στο πρωτάθλημα απόψε, πάντα υπάρχει στο προσκήνιο η μεταγραφική ενίσχυση για να δυναμώσει η ομάδα σε ορισμένες θέσεις.

Ο Θρύλος επιθυμεί την ένταξη κατάλληλων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα τονώσουν τις θέσεις όπου χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, ώστε να ανέβει και το αγωνιστικό επίπεδο. Μία από αυτές τις θέσεις είναι εκείνη του σέντερ φορ, με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ να είναι ο καταλληλότερος και να παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Η φημολογία για τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό, ολοένα και αυξάνεται και όσο η υπόθεση παραμένει στην επικαιρότητα, τόσο πιο πιθανό είναι να έχουμε σύντομα κάποια εξέλιξη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν σέντερ φορ και πρώτος στόχος δείχνει να είναι ο Χουάνγκ, ο οποίος έχει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Συγκεκριμένα, ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός της Μπορντό φημίζεται για τις συνεχείς κινήσεις του εντός και εκτός περιοχής, αλλά και για τη δημιουργικότητά του, πέραν της ικανότητας του να σκοράρει στα αντίπαλα δίχτυα. «Φτιάχνει» φάσεις για τον ίδιο, όσο και για τους συμπαίκτες του, κάτι που φαίνεται και από τα πρόσφατα γκολ του με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Όπως και να ‘χει, στον Ολυμπιακό έχουν πολύ καλή άποψη για τον διεθνή φορ και συμπαίκτη του Ίνμπομ Χουάνγκ στην εθνική της Νότιας Κορέας και δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα εξελίξεις.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ