ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΑΕΚ: Πρώτα τους πήρε τα λεφτά και τώρα τους λέει να επιστρέψουν τα διαρκείας!

ΑΕΚ: Πρώτα τους πήρε τα λεφτά και τώρα τους λέει να επιστρέψουν τα διαρκείας!

Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ! Αυτό μας έλεγαν και ποτέ δεν τους παίρναμε στα σοβαρά. Όχι ότι τώρα άλλαξε κάτι και τους παίρνουμε, αφού έδω δεν τους εμπιστεύεται ούτε ο ίδιος ο κόσμος τους... Γιατί το λέμε αυτό; Φυσικά για τα εισιτήρια διαρκείας και την Τζαμπασοφιά ή ΟΠΑΠ Αρένα, όπως θέλετε πείτε το... Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ, λοιπόν, αντέδρασαν και τα... έχωσαν στη διοίκηση του «επενδυτή» (εδώ γελάμε) για το θέμα του γηπέδου, το οποίο δεν είναι έτοιμο και αντ’ αυτού, τους ενημέρωσε ότι στα δύο πρώτα ματς της σεζόν εντός έδρας, θα παίξουν στη Ριζούπολη. Στο γηπεδάκι του Γιαννάκη και του Δημητρίου.

Ωστόσο, υπάρχει και το καλύτερο από την διοίκηση του «Τίγρη» που έγινε «γατούλης». Ενημέρωσε, λοιπόν, τον κόσμο της ΑΕΚ πως όσοι θεωρούν πως αδικούνται με τη Ριζούπολη, έχουν τη δυνατότητα να γυρίσουν τα διαρκείας πίσω! Τουλάχιστον θα πάρουν και τα λεφτά... Πάλι καλά να λένε...

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και παρότι νομικά δεν προκύπτει καμία σχετική υποχρέωση της ΠΑΕ, ανακοινώνουμε πως όποιος φίλος ή φίλη της ομάδας μας θεωρεί ότι αδικείται από αυτή την ολιγοήμερη παράταση της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπορεί από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη 25/8/2022 στις 15.00 να επιστρέψει την κάρτα διαρκείας του/της και να εισπράξει το ακριβές αντίτιμο αγοράς της», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΑΕΚ, η οποία εδώ και μερικά χρόνια ειδικά, υπό την εποπτεία του «επενδυτή», έχει γίνει… εξπέρ στο να διώχνει τον κόσμο της ΑΕΚ μακριά από την ομάδα!

Έχει γέλιο...

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ