ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ακούει κανείς τις απίστευτες καταγγελίες του Τσιάρτα για τους «εξυγιαντές»; (video)

Ακούει κανείς τις απίστευτες καταγγελίες του Τσιάρτα για τους «εξυγιαντές»; (video)

Τι κι αν έχουν περάσει λίγες μέρες από τις απίστευτες καταγγελίες του Βασίλη Τσιάρτα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την ΕΠΟ, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Τάκη Μπαλτάκο, κανένας αρμόδιος δεν έχει ασχοληθεί.

Είναι να αναρωτιέται κανείς το τι περιμένουν... Τι άλλο έπρεπε να είχε πει δηλαδή για τους «εξυγιαντές» του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έδωσε συνέντευξη στο Betarades.gr, «χτύπησε» για πρώτη φορά, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Με πήρε τηλέφωνο ο Μελισσανίδης και με ρώτησε αν θέλω να αναλάβω την Εθνική Ελπίδων».

Μάλιστα, σημείωσε ότι υπάρχει άνθρωπος της ΑΕΚ που κινεί τα νήματα στην ΕΠΟ! Συγκεκριμένα, είπε: «...Αυτό το περσινό που ήταν να πάω στην Εθνική Νέων και μέσω του συνεργάτη του Μελισσανίδη του Γιάννη του Παπαδόπουλου, ο οποίος ξέρουμε όλοι βέβαια και έχει γραφτεί κατά κόρον ότι κινεί σε μεγάλο βαθμό τα νήματα εκεί πέρα στην Ομοσπονδία».

O Τσιάρτς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Τάκη Μπαλτάκο. Ναι, τον πρόεδρο της ΕΠΟ. «...Εντάξει δεν μου κάνει εντύπωση, μπροστινός είναι και αυτός. Τον βάλανε εκεί κάποιοι, αυτοί που θέλουν να ελέγχουν αυτό που λέγεται ομοσπονδία με τον τρόπο τον δικό τους. Και δεν είναι ότι κάνω την αποκάλυψη του αιώνα, εδώ το ξέρουν και οι πέτρες», ανέφερε.

Υπάρχει άραγε κάποιος να ασχοληθεί με τις σοβαρότατες καταγγελίες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ; Έστω κάποιος...

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη και τις καταγγελίες του Βασίλη Τσιάρτα:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ