ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ουί-Tζο Χουάνγκ: Έχει το «πακέτο» και θα ανεβάσει επίπεδο τον Θρύλο! (videos)

Ουί-Tζο Χουάνγκ: Έχει το «πακέτο» και θα ανεβάσει επίπεδο τον Θρύλο! (videos)

Βρισκόμαστε στην φάση των πρώτων ημερών της διαδικασίας που ακολουθεί ο Κάρλος Κορμπεράν. Όμως δεν είναι νωρίς για να εκτιμήσουμε αυτό που αντιλαμβανόμαστε, δηλαδή ότι ο προπονητής χτίζει την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς αυτή φαίνεται πως είναι η προτεραιότητά του. Και αυτή φαίνεται ότι θα είναι η βάση του μοντέλου παιχνιδιού του Ολυμπιακού, δηλαδή πάνω σε αυτή θα δουλέψει ο προπονητής για να βάλει τα στοιχεία που του χρειάζονται για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Αυτή η ιδέα του Κορμπεράν αρχίζει να φαίνεται και στις μεταγραφικές επιλογές, με τον Ισπανό τεχνικό  να έχει χρίσει τον Ουί Τζο Χουανγκ ως ιδανικό κομμάτι του παζλ για την κορυφή της επίθεσής του.

Ο Κορμπεράν, λοιπόν, ήθελε έναν ιδιαίτερο επιθετικό με ευχέρεια στο σκοράρισμα, που θα διαθέτει αυξημένο το στοιχείο της ταχύτητας και θα του επιτρέπει να χρησιμοποιεί την ίδια ενδεκάδα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, χωρίς να είναι αναγκασμένος να διαφοροποιεί κάθε φορά τον τρόπο παιχνιδιού του. Και ο Χουάνγκ ταιριάζει… γάντι στα σχέδιά του!

Ο Κορεάτης είναι επιθετικός που μπορεί να σηκώσει άνετα το βάρος της επίθεσης με δύο εξτρέμ στο πλευρό του, μπορεί να αγωνιστεί ως δεύτερο φορ, μπορεί να παίξει στα άκρα της επιθετικής τριπλέτας. Μοιάζει, δηλαδή, με έναν επιθετικό… πολυεργαλείο που μπορεί να προσφέρει πολλές και διαφορετικές λύσεις σε οποιονδήποτε προπονητή.

Ο 29χρονος στράικερ αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τους Πειραιώτες, αφού διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, μεγάλη ικανότητα στο «ένας εναντίον ενός» και φυσικά, έφεση στο σκοράρισμα! Είναι ταχύτατος και  ανήκει στην κατηγορία των φορ, με πολλές αρετές στο «ρεπερτόριο» του και δυναμώνει σε μεγάλο βαθμό τη γραμμή κρούσης των «ερυθρόλευκων».

Ο Χουάνγκ θα έρθει για να ανεβάσει επίπεδο τον Θρύλο και ελπίζουμε να «σκίσει» αρκετές φορές τα αντίπαλα δίχτυα, φορώντας την ερυθρόλευκη ριγωτή…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ