ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Ουί-Τζο Χουάνγκ!

Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Ουί-Τζο Χουάνγκ!

Σε όλα, μα όλα τα επίπεδα κινείται τη σημερινή μέρα ο Ολυμπιακός. Κυρίως όμως στο αγωνιστικό, λόγω της σημαντικής ρεβάνς του Θρύλου με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά και στο εξωαγωνιστικό που έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρόλευκων», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κάπως έτσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του με τη μορφή δανεισμού. Η άφιξη του διεθνή Νοτιοκορεάτη επιθετικού στη χώρα μας αναμένεται σήμερα το απόγευμα στις 16:50, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής και να φορέσει την «ερυθρόλευκη» ριγωτή.

Ο Χουάνγκ, λοιπόν, έρχεται στον Θρύλο για να διεκδικήσει θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης, μιας και είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί ακόμη και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, τη Δευτέρα (29/8, 19:00), στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Βέβαια, η σημερινή ημέρα εμπεριέχει και πρόκριση για τον Ολυμπιακό, που πρέπει να παλέψει απόψε για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League! 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ