ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πραγματικός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Θρύλος!

Πραγματικός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Θρύλος!

Ένας είναι ο πραγματικός και άξιο εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος σήκωσε και σηκώνει το ποδόσφαιρο της χώρας στις πλάτες του και συνεχίζει να προσπαθεί μόνος του να το εκπροσωπεί επάξια, φέρνοντας νίκες και βαθμούς.

Πιστός στα ευρωπαϊκά ραντεβού του ο Θρύλος! Είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλο πάντοτε καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται στις σημαντικές ευρωπαϊκές κληρώσεις. Είτε πρόκειται για όμιλο Champions League, είτε για όμιλο Europa League. Τα τελευταία 12 χρόνια για την ακρίβεια δεν έχει χάσει ούτε μια φορά το… τρένο για τους ομίλους.

Από τη σεζόν 2011-12, μέχρι τη σεζόν 2022-23, ο Θρύλος μετρά πλέον 8 συμμετοχές στη φάση των ομίλων του Champions League και 4 συμμετοχές στη φάση των ομίλων του Europa League. Έχει πανηγυρίσει τεράστιες νίκες, στο «σπίτι» του και εκτός έδρας. Έχει νικήσει μεγαθήρια, όπως η Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Γιουβέντους, η Ατλέτικο, η Ντόρτμουντ, η Μίλαν.  Έχει κάνει μαγικές προκρίσεις και έχει ζήσει υπέροχα βράδια, στον Ναό, αλλά και μακριά από αυτόν. Και είναι ακόμα εδώ και συνεχίζει!

Ο Ολυμπιακός είναι ο πραγματικός πρέσβης 12 σερί συμμετοχές σε ομίλους! Είτε στο Champions League, είτε στο Europa!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ