ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ο Καμαρά θέλει Ρόμα και πιέζει Ολυμπιακό» (photo)

«Ο Καμαρά θέλει Ρόμα και πιέζει Ολυμπιακό» (photo)

Η Ρόμα βρίσκεται δυνατά στο «κόλπο» της απόκτησης του Μαντί Καμαρά, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, που κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Αφρικανό μέσο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ιταλικό «Skysport», ο ίδιος ο Μαντί Καμαρά επιθυμεί να μεταγραφεί στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και «πιέζει» προσπαθώντας να πείσει τον Θρύλο να δεχθεί την προσφορά των «τζιαλορόσι»

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρόμα έκανε πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς, την ώρα που οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν να ζητούν την οψιόν να είναι υποχρεωτική προκειμένου να δώσουν το οκ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Πάντως, οι διαπραγμάτευσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται και οι επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανό να είναι καθοριστικές αν και όλα εξαρτώνται από το αν θα δεχθεί ο Θρύλος αυτά που προσφέρουν οι Ρωμαίοι.

Να υπενθυμίσουμε ότι, οι επίσημες προτάσεις που έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός για τον Αφρικανό άσο είναι δύο. Η μία είναι  από τη Ρόμα η οποία θέλει τον Καμαρά δανεικό με ενοίκιο στο 1,5 εκατ. ευρώ και οψιόν 9 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Η άλλη προσφορά που έχει φτάσει στα χέρια των Πειραιωτών είναι από τη Μόντσα του Φρανσουά Μοντεστό, με τη νεοφώτιστη ομάδα να δίνει 1 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Καμαρά και υποχρεωτική οψιόν στα 7 εκατ. ευρώ, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα παραμείνει στη Serie A.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ