ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η υπόκλιση του Χουάνγκ δείχνει πολλά... (photo)

Η υπόκλιση του Χουάνγκ δείχνει πολλά... (photo)

Αναπόσπαστο κομμάτι αρχίζει να γίνεται για τον Ολυμπιακό ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά στη μεσοεπιθετική γραμμή των «ερυθρολεύκων», δίνοντας άλλη... πνοή στον Θρύλο. Την ποιότητά του, μάλιστα, την είδαμε από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι με την «ερυθρόλευκη» ριγωτή. Ωστόσο, η κίνησή του στο δεύτερο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού έδειξε και την προσωπικότητα, που έχει ως άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, ο Χουάνγκ, όταν βγήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους πρωταθλητές Κύπρου, για τα πλέι οφ του Europa League, δεν πήγε να κάτσει κατευθείαν στον πάγκο. Τι έκανε; Στάθηκε έξω από την πλάγια γραμμή και έκανε κάτι που πρώτη φορά αντικρύσαμε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Υποκλίθηκε στο λαό του Θρύλου! Και μάλιστα τέσσερις φορές! Δηλαδή σε όλες τις κατευθύνσεις και εξέδρες του Ναού. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού για το θερμό χειροκρότημα, τη στήριξη και την αγάπη που έχει δεχτεί όσο διάστημα βρίσκεται στην ομάδα και ειδικότερα μετά το φανταστικό ντεμπούτο του κόντρα στους Κύπριους.

Μία σπουδαία κίνηση που δείχνει πολλά... Άλλωστε, στη Νότια Κορέα έχουν ψηλά την έννοια του σεβασμού και της πειθαρχίας. Με αυτό τον τρόπο, λειτουργεί ο λαός τους. Η υπόκλιση του Χουάνγκ στον «ερυθρόλευκο» κόσμο έδειξε τη σπουδαία προσωπικότητά του, πέρα από την ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής...

Δείτε την κίνησή του:

 

PHOTO GALLERY

Η υπόκλιση του Χουάνγκ δείχνει πολλά... (photo)
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ