ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και το μυαλό τώρα στην Τρίπολη!

Και το μυαλό τώρα στην Τρίπολη!

Έπειτα από την πρόκριση επί του Απόλλωνα Λεμεσού και την κλήρωση των ομίλων του Europa League, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα σε Καραμπάγκ, Φράιμπουργκ και Ναντ, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν αφήσει στην άκρη την Ευρώπη και έχουν επικεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που υπάρχουν για το πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος, έχει στραμμένο το μυαλό του μόνο το ματς της Δευτέρας (29/8, 19:00), με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για τη 2η «στροφή» του πρωταθλήματος της Super League, έχοντας ως στόχο μονάχα το «διπλό»!

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να χτίσουν πάνω στη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή, αποδεικνύοντας πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση του 4ου σερί και 48ου συνολικά πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Άλλωστε, βασικό στόχος του Ολυμπιακού κάθε αγωνιστική περίοδο αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για αυτό το λόγο, η Ευρώπη μπορεί να περιμένει...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ