ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δύο πέναλτι δεν είδαν Καραντώνης και VAR!

Δύο πέναλτι δεν είδαν Καραντώνης και VAR!

Ο Ολυμπιακός, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το μπλόκο  και το πούλμαν που έστησε ο Μεταξάς και έτσι έκανε την πρώτη του «γκέλα» στην Τρίπολη. Ωστόσο, ο Θρύλος, εκτός από τον Αστέρα, είχε και άλλους δύο αντίπαλους. Τον διαιτητή Καραντώνη και τον VAR, Ευαγγέλου, οι οποίοι σε δύο φάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν έκλεισαν τα μάτια τους... Δεν έδωσαν δύο πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων», αλλοιώνοντας ξεκάθαρα το αποτέλεσμα.

Η πρώτη φάση ήταν στο 82’ στο χέρι του Τζουκάνοβιτς στη σέντρα του Ροντρίγκες! Ήταν τόσο ξεκάθαρο ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του και από τη ζωντανή μετάδοση, με το ριπλέι να το επιβεβαιώνει. Φυσικά, η φάση δεν εξετάστηκε ποτέ από τον Καραντώνη και τον Ευαγγέλου (VAR). Κατά έναν περίεργο τρόπο, δεν... είδαν τίποτα.

Πέντε λεπτά αργότερα, με τον Θρύλο να έχει κλείσει στην αντίπαλοι περιοχή τον Αστέρα και να ψάχνει το γκολ της νίκης, ο Βαλμπουενά σε μια προσπάθειά του μέσα στην περιοχή σπρώχνεται από αμυντικό του Αστέρα που απλώνει το χέρι.

Η φάση… ξεφεύγει και πάλι από τον Καραντώνη, αλλά ξανά ο Ευαγγέλου δεν τον καλεί για να τη δει και να αποφασίσει αν υπάρχει πέναλτι.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ