ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μπένετ βάζει στο... ψυγείο Καραντώνη και Ευαγγέλου

Ο Μπένετ βάζει στο... ψυγείο Καραντώνη και Ευαγγέλου

O Ολυμπιακός «βράζει» για δύο πέναλτι εις βάρος του που δεν καταλογίστηκαν στον χθεσινό αγώνα κόντρα στον Αστέρας Τρίπολης. Για αυτό τον λόγο, ο Στιβ Μπένετ πήρε μέτρα για την διαιτησία του Καραντώνη στην Αρκαδία.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΚΕΔ γνωστοποίησε με τοποθέτηση του ότι τιμωρεί τους Καραντώνη (Ημαθίας) και Ευαγγέλου (Αθηνών) επειδή ο πρώτος ο διαιτητής και ο δεύτερος ως VAR δεν καταλόγισαν δυο πέναλτι υπέρ του Θρύλου.   Στο… κενό έπεσε η προπαγάνδα, που πήγαιναν να καλύψουν τον Ευαγγέλου.

Ωστόσο, το σκάνδαλο είναι ότι ο Μπένετ  την… χάρισε στον Τζήλο, ο οποίος χρειάστηκε την βοήθεια στο VAR για να καταλογίσει πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ δεν έκανε κουβέντα για την κόκκινη κάρτα σε βάρος του Κούρτιτς για σκληρό μαρκάρισμα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Steve Bennet προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σε συνέχεια του αγώνα μεταξύ της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης και της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, ο οποίος διεξήχθη την Δευτέρα 29/08/2022, η ΚΕΔ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συνολική απόδοση ορισμένων εκ των αξιωματούχων του αγώνα δεν ήταν αποδεκτή.

Ως αποτέλεσμα, η Κ.Ε.Δ. θα λάβει τα αρμόζοντα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα και θα παρέχει για μερικούς μήνες περαιτέρω επιπρόσθετη κατάρτιση και εκπαίδευση σε αυτούς τους αξιωματούχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το επίπεδο της απόδοσης πληροί τις προύποθέσεις των προτύπων που αναμένονται από όλους τους αξιωματούχους αγώνα σε αυτό το επίπεδο».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ