ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Ευρώπη ο Θρύλος! (photo)

Συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Ευρώπη ο Θρύλος! (photo)
Book Small Mobile

Δεν είναι λίγες οι φορές που το όνομα του Ολυμπιακού βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με αρκετά Μέσα ενημέρωσης από το εξωτερικό να τον συγκαταλέγουν στους κορυφαίους συλλόγους παγκοσμίως.

Ένα από αυτά και συγκεκριμένα η ελβετική ιστοσελίδα στατιστικής του ποδοσφαίρου «Swiss Football Data» έφτιαξε μία λίστα με τις πρώτες 20 ομάδες που έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό συγκομιδής βαθμών για τη χώρα τους.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ελβετικής σελίδας στο Twitter, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φέρει τους 11.450 από τους 24.725 βαθμούς που έχει αυτήν την στιγμή η χώρα μας, ήτοι το 46%.

Το εν λόγω νούμερο φέρνει τους Πειραιώτες στο top-20 της σχετικής λίστας και συγκεκριμένα στην 18η θέση, με τη Βαντούζ να καταλαμβάνει την κορυφή με... 100%, καθώς αποτελεί τη μοναδική εκπρόσωπο του Λιχτενστάιν στην Ευρώπη.

Την πεντάδα κλείνουν οι Ντινάμο Ζάγκρεμπ (74%), Σέριφ Τιρασπόλ (73%), Καραμπάγκ (69%) και Τρε Φιόρι (67%), ενώ στη λίστα συναντάμε και ομάδες όπως η Μάλμε, ο Ερυθρός Αστέρας, η Ρέιντζερς, η Λουντογκόρετς και η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ