ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχει... τσαγανό και είναι σκύλος ο Γκίλμουρ! (video)

Έχει... τσαγανό και είναι σκύλος ο Γκίλμουρ! (video)

Το νεότερο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Μπίλι Γκίλμουρ, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ξεχωρίσουν τον νεαρό μέσο της Τσέλσι και να προσπαθούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού. Κι αυτό γιατί οι «μπλε» του Λονδίνου πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του και δεν τον δίνουν διαφορετικά.

Ο 21χρονος διεθνής χαφ αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση, έχοντας ήδη παραστάσεις στην Premier League με την Τσέλσι αλλά και τη Νόριτς, στην οποία είχε αγωνιστεί ως δανεικός. Μάλιστα, έχει φορέσει ήδη 15 φορές τη φανέλα της Εθνικής Σκωτίας, παίζοντας και στο προηγούμενο Euro. Ο Γκίλμπουρ δεν είναι πια... παιδί, αλλά ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου.

Ο Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής έχει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, κάτι οποίο απαιτεί και η θέση του, καθώς παίζει τόσο στο «6», όσο και στο «8». Δεν παρατάει και δεν αφήνει καμία φάση, βγάζοντας πάθος και θέληση, ενώ έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα στα πόδια. Μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Από το να πασάρει και να αλλάξει παιχνίδι μέχρι να μοιράσει και να προωθήσει την μπάλα μπροστά. Έχει ποιότητα και μεγάλη αντοχή. Το έχει δείξει, άλλωστε, με την εθνική του ομάδα, στις μικρότερες ηλικιακά ομάδες της Τσέλσι αλλά και στη Νόριτς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ματς της Σκωτίας με την Αγγλία, για το περσινό Euro (0-0). Ο Γκίλμουρ είχε πολύ καλή απόδοση και όπως είναι λογικό τράβηξε τα βλέμματα πάνω του...

Δείτε το βίντεο:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ