Όρθια στο Στρασβούργο με γκολάρα στο 85′ η Ναντ

Όρθια στο Στρασβούργο με γκολάρα στο 85′ η Ναντ

Η Ναντ δέχτηκε και πάλι πρώτη γκολ, αλλά κατάφερε να σώσει τον βαθμό με ένα πολύ ωραίο γκολ του Μοχάμεντ στο 85'.

Συγκεκριμένα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού έμεινε στο 1-1 στο Στρασβούργο και έφτασε τους έξι βαθμούς παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα μόνο στο δεύτερο μέρος και παρά τις σημαντικές απουσίες της λόγω τραυματισμών.

Η Στράσμπουργκ μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε στο28’. Ο Πρίτσιτς γέμισε από τα αριστερά στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και ο Ντιαλό με απίθανο άλμα νίκησε στον αέρα τον Παλουά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Τα «καναρίνια» ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησαν  ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, αλλά η γηπεδούχος αμυνόταν μαζικά και κρατούσαν το μηδέν. Τελικά, η Κυπελλούχος Γαλλίας ισοφάρισε σε 1-1, στο 85′ με την τρομερή ατομική ενέργεια και την εκτέλεση του Μοχάμεντ.

Η σύνθεση της Ναντ: Λαφόντ, Κορσιά (61′ Φάμπιο), Καστελέτο, Παλουά, Απιά (79′ Κοκό), Ζιροτό (79′ Ντουκέ), Μουτουσαμί, Γκεσάν, Μπλας, Μπαμπά (61′ Ασί Μπουακλίν), Μοχάμεντ

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ