Στάζουν… μέλι για τον Μπόουλερ οι Άγγλοι! (photo)
Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται τη σεζόν 2022-23 ο Τζος Μπόουλερ! Το θέμα «έκλεισε» και τυπικά, με την Νότιγχαμ Φόρεστ να ανακοινώνει το δανεισμό του 23χρονου εξτρέμ στον Θρύλο.
Ο 23χρονος εξτρέμ αναμένεται σήμερα, Παρασκευή (2/9) στην Ελλάδα, για να «τελειώσει» τη μετακίνηση του στον Θρύλο και έρχεται να προσθέσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».
Μάλιστα, πρόσφατα, η βρετανική εφημερίδα «Telegraph» είχε φιλοξενήσει εκτενές αφιέρωμα στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο τίτλος του ήταν «Τζος Μπόουλερ, ένας μάστερ της τέχνης του ποδοσφαίρου που πεθαίνει»…
Τα κύρια του χαρακτηριστικά του είναι η απίστευτη ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, η απίθανη ντρίμπλα του και η ικανότητα να «τρυπάει» αντίπαλες άμυνες με κάθετες διεισδύσεις.
Μάλιστα, στο εν λόγω αφιέρωμα, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγλο άσο, δύο πρώην προπονητές του.
Ο Κρις Ράμσεϊ που ήταν προπονητής του στην ΚΠΡ όταν ήταν πιτσιρικάς επισημαίνει για αυτόν: «Η ντρίμπλα στο ποδόσφαιρο είναι μία τέχνη που πεθαίνει έτσι δεν είναι; Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πολύ πιο τακτικό και οι παίκτες δεν δουλεύουν τόσο πολύ στο να ντριμπλάρουν. Όμως ένας παίκτης σαν τον Τζος το κάνει αυτό. Είναι μία τέτοια σπάνια περίπτωση που ταιριάζει στις πιο πολλές ομάδες.
Όταν θες κάτι ξεχωριστό, μπορεί να το κάνει. Ο Τζος είναι παίκτης που σκέφτεται. Έχει υψηλή αντίληψη και προπονείται σκληρά. Και εγώ είχα διαφωνίες μαζί του όμως είναι παιδί που ακούει και θα ακούσει τον προπονητή του και τους προπονητές του. Ένα παιδί που μας άκουγε και εξελίχθηκε».
Ο Ντέιβιντ Ανσγουόρθ, ένας ακόμα ποδοσφαιράνθρωπος που ξέρει τον Μπόουλερ, όταν ήταν προπονητής του στην Έβερτον U-21, επισημαίνει ότι: «μου θυμίζει τον Τζάροντ Μπόουεν (διεθνή εξτρέμ της Γουέστ Χαμ). Νομίζω πως από πλευράς τεχνικής κατάρτισης και ντρίμπλας είναι καλύτερός του. Καλύτερος από τον Τζάροντ που είναι τοπ παίκτης. Παίκτης επιπέδου Premier».











