ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τους τρέλανε ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών!

Τους τρέλανε ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών!

Δεν είναι όνειρο! Είναι αλήθεια! Το έκανε και αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Μόνο ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών μπορεί να τα κάνει αυτά! Έφερε τον Μαρσέλο! Ο τεράστιος Βραζιλιάνος μπακ, που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε και πλέον θα φοράει τα «ερυθρόλευκα!

Είναι απίστευτο! Ο Μαρσέλο θα παίζει στον Ολυμπιακό από εδώ και πέρα! Πείστηκε από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, που του έδειξε το δρόμο για το λιμάνι! Για να λατρευτεί, να γίνει Θεός, όπως ένας συμπατριώτης του κάποτε... Ο Τζιοβάνι.

Το κατάφερε και αυτό ο Μαρινάκης! Έντυσε στα χρώματα του Θρύλου τον Βραζιλιάνο παιχταρά! Έναν εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης στον Ολυμπιακό, με 25 τίτλους με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Μόνο λίγες δεν ήταν οι ομάδες που τον ήθελαν, αλλά ο Μαρσέλο είπε «όχι» σε όλες! Μέχρι να κάνει την πρότασή του ο Ολυμπιακός! Κάθισε το τραπέζι και το συζήτησε. Και τελικά ο Θρύλος τα κατάφερε! Τον έκανε να υπογράψει και να σκάσει τη «βόμβα»!

Το πέτυχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Τους τρέλανε όλους, ακόμη και τους «απέναντι», που θα χάσουν τον ύπνο τους! Έφερε στον Ολυμπιακό τον Μαρσέλο! 

Μην σταματάς να τους γλεντάς πρόεδρε! Όπως μόνο εσύ ξέρεις! Έτσι αγαπάει ο Πειραιάς!

Μόνο εσύ γίγαντα Βαγγέλη Μαρινάκη! 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ