ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κορμπεράν: «Ο Μαρσέλο είναι ένας θρύλος, θα μας βοηθήσει πολύ ο Μπιέλ»

Κορμπεράν: «Ο Μαρσέλο είναι ένας θρύλος, θα μας βοηθήσει πολύ ο Μπιέλ»

Ο Κάρλος Κορμπεράν στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παικταρά Πεπ Μπιέλ, αλλά και τον θρυλικό Μαρσέλο.

Μάλιστα, ο Ισπανός κόουτς είπε χαρακτηριστικά για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ ότι είναι ένας θρύλος για τη Ρεάλ και ότι θα του δώσει λίγο χρόνο για να έρθει σε φόρμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κορμπεράν:

Για το ματς: «Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι κερδίζαμε. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε».

Για τον Μπιέλ: «Ο Πεπ είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι στην ομάδα για την ακρίβεια στις πάσες και τα τελειώματα. Χρειάστηκε μηδέν χρόνο για να μπορέσει να ενσωματωθεί στην ομάδα».

Για τον Μαρσέλο: «Ο Μαρσέλο είναι ένας παίκτης ο οποίος τις επόμενες μέρες θα μπει. Θα του δώσουμε λίγο χρόνο για να βρει τη φόρμα του και να μας βοηθήσει. Είναι ένας θρύλος που έχει βοηθήσει τη Ρεάλ να καταφέρει τίτλους. Ξέρουμε ότι είναι παρελθόν αυτά τα επιτεύγματα και ότι πλέον θα στραφεί σε εμάς για να μας βοηθήσει στους στόχους μας».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ