ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπιέλ: «Για αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό, για γκολ και ασίστ»

Μπιέλ: «Για αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό, για γκολ και ασίστ»

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Πεπ Μπιέλ στον Ολυμπιακό! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στο πρώτο του ματς με τα «ερυθρόλευκα» είχε γκολ και ασίστ, ενώ πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπιέλ δήλωσε ευτυχισμένος, ενώ επεσήμανε πως ήρθε στον Θρύλο για να βάζει γκολ και να μοιράζει ασίστ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο παιχταράς του Ολυμπιακού:

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι ευτυχισμένος, ήταν μία ωραία αρχή και είχα ανυπομονησία για να βρεθώ μπροστά στον κόσμο μας και να παίξω σε αυτό το γήπεδο».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος φώναξε το όνομά του: «Ευχαριστώ τον κόσμο μου και νιώθω ότι είναι ένα ωραίο προνόμιο για εμένα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον σύλλογο: «Θετικές οι εντυπώσεις μου. Όλη η υποδοχή ήταν εξαιρετική από τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και απ’ όλους στον Ολυμπιακό».

Για τους στόχους του και αν θα ξανακάνει διψήφιο νούμερο σε γκολ και ασίστ: «Νομίζω ότι για αυτό ήρθα εδώ. Είμαι επιθετικός, θέλω να δημιουργώ ευκαιρίες, να μοιράζω ασίστ και να πετυχαίνω γκολ. Στόχος μου είναι να το επαναλάβω κι εδώ».

Για τον Μαρσέλο: «Είναι ένα πολύ μεγάλο προνόμιο για εμάς. Δεν έχω να πω πολλά για τον Μαρσέλο. Όλοι ξέρουμε για το τι πρόκειται. Ανυπομονούμε να έρθει και να μας βοηθήσει».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ