ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ήττα για τη Ναντ με το μυαλό στον Ολυμπιακό

Ήττα για τη Ναντ με το μυαλό στον Ολυμπιακό

Η Ναντ προετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή επιστροφή της μετά από 20 χρόνια την προσεχή Πέμπτη (04/09, 22:00) κόντρα στον Ολυμπιακό. Όμως, το βράδυ του Σαββάτου (3/9) είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας την  η συνάντηση με την σπουδαία Παρί Σεν Ζερμέν στο Μποζουάρ.

Η αντίπαλος του Θρύλου δεν άντεξε την πίεση από τον Μέσι και την παρέα του και γνώρισε την ήττα με 3-0, σε μια αναμέτρηση που τα πάντα κρίθηκαν στα πρώτα 25′.

Αυτό γιατί, στο 18′ ο Εμπαπέ σκόραρε με ωραίο πλασέ και έξι λεπτά αργότερα ο Φάμπιο δέχτηκε απευθείας κόκκινη, λόγω σκληρού μαρκαρίσματος.

Ο Λαφόντ κρατούσε αυτό το 0-1 με… νύχια και με δόντια. Ωστόσο, στο 54′,  ο Μέσι συνεργάστηκε και πάλι με τον Εμπαπέ για το 0-2. Σε φάση διαρκείας στο 68′ και μετά το δοκάρι του Νέιμαρ ο Νούνο Μέντες πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-3, με τη Ναντ να σκέφτεται στη συνέχεια την σημαντική αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Καστελέτο (66′ Κορσιά), Ζιροτό, Παλουά, Φάμπιο, Μουτουσαμί (79′ Ντουκέ), Τσιριβέγια, Άπια, Μοχάμεντ (79′ Κοκό), Μπλας (84′ Ασί), Γκεσάν (66′ Γκαναγκό)

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ