ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κοιτάει Τσέκα ο Ολυμπιακός

Κοιτάει Τσέκα ο Ολυμπιακός

Στην απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού μέσου στοχεύει ο Ολυμπιακός, που θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή, δίνοντας παράλληλα τις απαραίτητες ανάσες στον Γιάν Εμβιλά, ώστε να μην τραβήξει μόνος του το... κουπί. Πρώτο όνομα στη λίστα φέρεται να είναι ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Μίλαν από την Τσέλσι.

Μάλιστα, ο Γάλλος μέσος βρέθηκε κοντά στον Θρύλο τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα την ημέρα της μεταγραφής του Μαρσέλο, όπου έπρεπε να δηλωθεί η λίστα στην UEFA. Ωστόσο, κάποια λάθη των «μπλε» του Λονδίνου αναφορικά με την γραφειοκρατία χάλασαν την μεταγραφή.

Όπως και να ‘χει, οι πρωταθλητές Ελλάδας παλεύουν για να καταφέρουν να κάνουν τη μεταγραφή, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες κοιτούν κι άλλους παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν άμεσα λύση. Ένας εξ αυτών είναι ο Μιγκέλ Ρότσα, γνωστός ως Τσέκα, που έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ.

Ο Πορτογάλος μέσος αναζητούσε ένα συμβόλαιο άνω των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο φαίνεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του, διότι πολύ απλά δεν το βρήκε. Μάλιστα, η αξία του αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ βάσει Τransfermarkt, με τον Ολυμπιακό να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του στην πλευρά του 27χρονου χαφ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ