ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μήνυση στον Μελισσανίδη για εκβιασμό

Μήνυση στον Μελισσανίδη για εκβιασμό

Μήνυση στον πρόεδρο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη υπέβαλε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA,  η υπεύθυνη αδειοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής, Ευαγγελία Πολυζώη.

Συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Πολυζώη στη μήνυσή της, την οποία κατέθεσε στο Τμήμα Εκβιαστών της Γενικής Αστυνομίας Διεύθυνσης Αττικής, αναφέρει ότι η ίδια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής πήγαν την Παρασκευή στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 Εκεί, όπως επισημαίνεται από το MEGA, διαπιστώθηκαν ελλείψεις και παραβάσεις που άπτονται της ασφάλειας τόσο των θεατών όσο και των αθλούμενων.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι η ίδια καταγγέλλει ότι κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να απειλεί την ίδια και τα άλλα μέλη της Επιτροπής.

Έτσι όπως αναφέρεται, η Ευαγγελία Πολυζώη, αν και δέχθηκε τις απειλές ότι δηλαδή θα διωχθεί από την Περιφέρεια, ότι θα της στέλνουν κάθε βράδυ στο σπίτι της τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, κατέθεσε την μήνυση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ