ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «MEGA» για την φαντασμαγορική υποδοχή στον Μαρσέλο! (video)

Το «MEGA»  για την φαντασμαγορική υποδοχή στον Μαρσέλο! (video)

Ένα μεγάλο ερυθρόλευκο πάρτι και μια σειρά από στιγμές που αφήνουν σημάδι ανεξίτηλο.

Ανάμεσα τους, η πρώτη επίσκεψη του Βραζιλιάνου στα αποδυτήρια της νέας του ομάδας και η πρώτη φορά που κράτησε στα χέρια του τη φανέλα με το αγαπημένο του «12», τη φανέλα που γίνεται ανάρπαστη από το Σάββατο.

Το… σήμα κατατεθέν μιας νέας εποχής.

Ο Μαρσέλο έφτασε στο Φαληρικό γήπεδο ακριβώς στις 20.10 συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κλαρίς Άλβες και τα δύο παιδιά τους. Ο Κριστιάν Καρεμπέ τους οδήγησε όλους μαζί ως τα αποδυτήρια των «γηπεδούχων» εκεί που ήταν ήδη όλα στη θέση τους. Η θέση του Μαρσέλο και η φανέλα του απλωμένη.

Όπως επιβεβαιώνεται στο αποκλειστικό βίντεο του MEGA, εκεί ο Βραζιλιάνος είχε και μια πρώτη γνωριμία με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ και αντιπρόεδρο Κώστα Καραπαπά, με τον αντιπρόεδρο Τάκη Αγραφιώτη αλλά και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο Θρύλος του Θρύλου εξέφρασε τη χαρά του που θα είναι μέλος των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού για την απίστευτη υποδοχή.

«Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Πριν ξεκινήσω με την ομάδα, θέλω να σας ένα πράγμα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Πάμε Ολυμπιακέ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μαρσέλο.

Εμφανώς συγκινημένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε στον κόσμο του Ολυμπιακού, που κατέκλυσε το «Γ. Καραϊσκάκης», τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Μαρσέλο.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού έκανε λόγο για έναν αληθινό θρύλο και ευχήθηκε να κατακτήσουν μαζί πολλούς τίτλους και νίκες στην Ευρώπη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποθεώθηκε από τον κόσμο των Πειραιωτών με το περίφημο «είναι τρελός ο πρόεδρος», μόλις έπιασε το μικρόφωνο για τη σύντομη ομιλία του και το καλωσόρισμα του Μαρσέλο.

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζί με τον παγκόσμιο Μαρσέλο. Έναν αληθινό θρύλο. Του εύχομαι να είναι δυνατός, να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Ολοι μαζί να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες, πρωταθλήματα και στην Ευρώπη.

Να κερδίσουμε τίτλους, στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη».

 

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ