ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κορμπεράν: «Στο τελευταίο λεπτό έγινε φάουλ στον Καμαρά, αξίζαμε την ισοπαλία»

Κορμπεράν: «Στο τελευταίο λεπτό έγινε φάουλ στον Καμαρά, αξίζαμε την ισοπαλία»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από τη Ναντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με τη γαλλική ομάδα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ της στο 90+3', το οποίο βέβαια μέτρησε λανθασμένα.

 Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κάρλος Κορμπεράν στις δηλώσεις του είπε πως υπήρχε φάουλ πάνω στον Αμπουμπακάρ Καμαρά, πριν από το δεύτερο γκολ της Ναντ, ενώ τόνισε πως ο Θρύλος άξιζε την ισοπαλία, αλλά βέβαια όχι τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κορμπεράν:

Για το ματς: «Νομίζω στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε να μπούμε καλά και να έχουμε καλύτερη εικόνα. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε κάπως. Κάναμε κάποια πράγματα, για να παλέψουμε για την ισοπαλία ισοπαλία, όχι για τη νίκη.

Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Στα τελευταία λεπτά δυσκολευτήκαμε πολύ. Εκεί στο τελευταίο λεπτό δέχθηκε και φάουλ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, είχαμε πρόβλημα να αμυνθούμε στην αριστερή μας πλευρά. Η ομάδα άξιζε την ισοπαλία, όχι τη νίκη».

Για το 3-4-3: «Νομίζω ήταν το καλύτερο σύστημα γιατί η αντίπαλη ομάδα έχει ψηλούς παίκτες. Έτσι θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα, αλλά και να επιτεθούμε. Η ομάδα δυσκολεύτηκε στην οργάνωση, στη δημιουργία, σε κάποια σημεία κλειδιά έπρεπε να έχει αποφασιστικότητα"

Για τη συνέχεια: «Αυτό σημαίνει ότι χάσαμε ένα παιχνίδι, μία ευκαιρία λιγότερη, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν μπορεί να δεχθεί ότι οι πιθανότητες έχουν λιγοστεύσει, θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε".

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ