ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Φράιμπουργκ

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Φράιμπουργκ

Εκκίνηση με το «δεξί» έκανε η Φράιμπουργκ, νικώντας με 2-1 την Καραμπάγκ, στη Γερμανία, στον 7ο όμιλο του Europa League, εκεί όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Η περσινή φιναλίστ του Κυπέλλου Γερμανίας άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρίφο για το 1-0 στο 7’ και έφτασε στο 2-0 με γκολ του Ντοάν στο 15’. Από εκεί και έπειτα, η πρωταθλήτρια ομάδα του Αζερμπαϊτζάν πήρε μέτρα και μείωσε σε 2-1 με γκολ του Βέσοβιτς στο 39’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, το οποίο είχε καλές φάσεις και για τις δύο ομάδες, και έτσι η Φράιμπουργκ ξεκίνησε με τρίποντο το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Σιλντίλια, Γκίντερ, Λίενχαρτ, Γκούντερ, Ντοάν (93’ Κέιτελ), Έγκεσταϊν, Χόφλερ, Γκρίφο (71’ Κιερέ), Γεόνγκ (88’ Βέισοπτ), Πέτερσεν (71’ Γκρέγκοριτς).

Καραμπάγκ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ): Μαχαμανταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζαντά, Χουσεΐνοφ, Μπαϊράμοφ (92’ Καφαρκουλίγεφ), Καράγεφ (77’ Ρίτσαρντ), Γιάνκοβιτς (84’ Αντράντε), Σεϊντάγεφ (77’ Ρομαό), Κάντι, Ζουμπίρ, Οβούσου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ