ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα γκολ στις καθυστερήσεις δείχνουν πρόβλημα συγκέντρωσης

Τα γκολ στις καθυστερήσεις δείχνουν πρόβλημα συγκέντρωσης

Ξεκάθαρο πρόβλημα συγκέντρωσης παρουσίασε για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός στο χθεσινό ματς με τη Ναντ στη Γαλλία. Οι «ερυθρόλευκοι» χρήζουν άμεσης βελτίωσης στη διατήρηση της συγκέντρωσής τους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, παρότι το καθαρό επιθετικό φάουλ του Παλουά στον Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν δόθηκε από τον Λέχνερ, ο οποίος αδίκησε την ομάδα του Πειραιά.

Το συγκεκριμένο φάουλ αποδιοργάνωσε πλήρως την ομάδα, στον επιπρόσθετο χρόνων των καθυστερήσεων, με συνέπεια να έρθει η ήττα με δώρο του Αυστριακού... Ωστόσο, ο Ολυμπιακός εμφάνισε για ακόμη μία φορά το ίδιο πρόβλημα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έχασε αποτέλεσμα που κράταγε στα δικά του χέρια, μέσα στις καθυστερήσεις. Έχει συμβεί άλλες τρεις φορές...

Αρχικά, στο πρώτο επίσημο ματς τη σεζόν στο Ισραήλ, με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, όπου ο Χαζίζα σκόραρε με απίστευτο τρόπο στο 90’+2, για να χάσουν οι «ερυθρόλευκοι» τη νίκη και να αναδειχθούν ισόπαλοι με 1-1 στο φινάλε.

Το ίδιο περίπου συνέβη και στον αγώνα ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία, εκεί όπου ο Σάπονιτς πέτυχε γκολ στο 90’+4 και οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, για να πάνε στην παράταση και εν συνεχεία στα πέναλτι...

Και τρίτη φορά στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Θρύλος δεν «καθάρισε» το παιχνίδι, ούτε κατάφερε να κρατήσει στα χέρια του ξανά το προβάδισμα, αφού ο Πίττας σκόραρε στο 90’ και έστειλε το ματς στην παράταση.

Το εν λόγω πρόβλημα πρέπει να πάψει να ξεπροβάλλει και να βρεθεί λύση άμεσα. Τόσο ο Κάρλος Κορμπεράν , όσο και οι συνεργάτες του καλούνται να το κοιτάξουν και να το διορθώσουν. Το πρόβλημα, ωστόσο δεν συναντάται μόνο στα γκολ που έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις, αλλά στην οπισθοχώρηση που γίνεται και στην μπάλα που αφήνεται στον εκάστοτε αντίπαλο, που πιέζει συνεχώς μέχρι το τέλος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ