ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στην τελική ευθεία για τον αμυντικό χαφ ο Ολυμπιακός

Στην τελική ευθεία για τον αμυντικό χαφ ο Ολυμπιακός

Το θέμα της απόκτησης του αμυντικού μέσου βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να επιθυμούν να τελειώσουν άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, φέρνοντας άμεσα στο Λιμάνι τον χαφ που θα δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή και θα πλαισιώσει τον Γιαν Εμβιλά.

Το φινάλε των μεταγραφών πλησιάζει και ο Θρύλος εξακολουθεί να είναι σε ανοιχτή γραμμή με υποψήφιους προς απόκτηση στην συγκεκριμένη θέση, όπου η ομάδα έχει ανάγκη.

Ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί μπορεί να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων», αλλά η έλευσή του είναι απαραίτητη για τους πρωταθλητές Ελλάδας για να μπορεί να ξεκουράζεται ο Εμβιλά.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει δύο ποδοσφαιριστές για την συγκεκριμένη θέση. Ο λόγος για τους Τιεμουέ Μπακαγιόκο και Ντάνι Γκαρσία. Ο πρώτος είναι 28χρονος Γάλλος που ανήκει στην Τσέλσι και είναι δανεικός στη Μίλαν από πέρυσι η οποία θέλει να σπάσει τον διετή δανεισμό του.

Ο άλλος, είναι 32χρονος Ισπανός που ανήκει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε γι’ αυτό είναι ανοιχτό να αποχωρήσει. Ωστόσο φέρεται να παραμένει στο «κάδρο» και ο Ραντόγια.

Πάντως, ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει σύντομα γιατί δεν υπάρχει και πολύς χρόνος πια, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη (15/09) λήγει η διορία για μεταγραφές.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ