ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πολύ πιθανή η επιστροφή του Βρσάλικο στην ενδεκάδα

Πολύ πιθανή η επιστροφή του Βρσάλικο στην ενδεκάδα

Σε αρκετές αλλαγές προσώπων και σχηματισμού σε σχέση με το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Ναντ, αναμένεται να προχωρήσει ο Κάρλος Κορμπεράν στην απογευματινή (18:30) αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδας, με αντίπαλο τον Βόλο, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει το αρχικό σχήμα, ώστε να δώσει ανάσες στους θεωρητικά βασικούς ποδοσφαιριστές, που έχουν «τραβήξει» το κουπί μέχρι τώρα, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που ήταν εκτός πλάνων, είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω του ότι δεν υπολογίζονταν από τον προηγούμενο προπονητή.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι πολύ πιθανή και η επιστροφή του Σιμέ Βρσάλικο στην ενδεκάδα του Θρύλου. Ο Κροάτης μπακ έμεινε για σχεδόν 1,5 μήνα στα... πιτς, ωστόσο τώρα είναι υγιής, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, κάτι που τον καθιστά υποψήφιο για το δεξί άκρο της άμυνας στο σημερινό ματς.

Δεδομένα, λοιπόν, ο Βρσαλικό θα γράψει χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Βόλο, ώστε να πάρει αγωνιστικό ρυθμό, ενόψει και της «μάχης» της ερχόμενης Πέμπτης (15/9), με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ