ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάει για βασικός ο Μπόουλερ!

Πάει για βασικός ο Μπόουλερ!

Η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο απογευματινό παιχνίδι με τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική της Super League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα, στο δρόμο για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους, και για αυτό το λόγο αναμένονται να παρουσιαστούν «φρεσκαρισμένοι». Τι εννοούμε; Ο Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται να προχωρήσει σε «γενναίο» ροτέισον και αλλαγές κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, βάζοντας στην εξίσωση νέα πρόσωπα.

Για την ακρίβεια, ένα από αυτά τα νέα πρόσωπα είναι ο Τζος Μπόουλερ, τον οποίο είδαμε να αγωνίζεται στο ματς με τη Ναντ στη Γαλλία, καθώς ήρθε από τον πάγκο ως αλλαγή, για να κάνει το ντεμπούτο του. Βέβαια, δεν είχε πολλές επαφές με την μπάλα, ωστόσο όταν την πήρε, είχε ένα καλό σουτ, που απέκρουσε ο Λαφόντ.

Σήμερα, μάλιστα, φαίνεται πως ο Άγγλος εξτρέμ θα πάρει φανέλα βασικού από τον Κάρλος Κορπεράν, που αναμένεται να τον τοποθετήσει στο ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης, στην αναμέτρηση με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη. Ευκαιρία για τον ίδιο να συστηθεί και στον κόσμο του Θρύλου με μία καλή εμφάνιση!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ