Κορμπεράν και Μπιέλ θα μιλήσουν για τον Θρύλο
Την προετοιμασία του συνεχίζει ο Ολυμπιακός, ενόψει της «μάχης» της Πέμπτης (15/9, 19:45), με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
Οι «ερυθρόλευκοι», που θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς σε ένα κομβικό παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα, ώστε να αυξήσουν τις ελπίδες που έχουν για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, με προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (14/9), στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
Σε ό,τι αφορά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Πεπ Μπιέλ θα είναι εκείνος που θα εκπροσωπήσει τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου και θα παραθέσει τις σκέψεις του, μαζί με τον Κάρλος Κορμπεράν, το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9, 16:30), στο Καραϊσκάκη.









