ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κρίνει την ενδεκάδα η τελευταία προπόνηση

Κρίνει την ενδεκάδα η τελευταία προπόνηση

Νίκη και μόνο νίκη κόντρα στη Φράιμπουργκ θέλει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Σαφώς, η γερμανική ομάδα δεν είναι εύκολη αντίπαλος, κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά οι «ερυθρόλευκοι». Όμως, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει για ακόμη μία φορά ο Κάρλος Κορμπεράν αναφορικά με τις απουσίες παικτών δεν του δίνουν τη δυνατότητα να παρατάξει την ενδεκάδα που θα ήθελε και είχε στο μυαλό του. Είναι απολύτως λογικό. Βέβαια, η σημερινή (14/9) και τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας, πριν από το ματς με τη Φράιμπουργκ, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Ισπανό προπονητή σχετικά με το ποιοι θα τεθούν στη διάθεσή του.

Έτσι, το σημερινό πρόγραμμα του Θρύλου θα κρίνει και την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη «μάχη» με την περσινή φιναλίστ του Κυπέλλου Γερμανίας. Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα, ο Ίνμπομ Χουάνγκ δεν προπονήθηκε την Τρίτη, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στην αριστερή γάμπα, ενώ ενοχλήσεις έχει και ο Κώστας Μανωλάς από το ματς με τη Ναντ. Αμφίβολος είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, τη στιγμή που οι Σιμέ Βρσάλικο και Γκάρι Ροντρίγκες έδειξαν με τον Βόλο πως δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη θα είναι αυτή που θα κρίνει και την ενδεκάδα, την οποία θα αποφασίσει ο Κάρλος Κορμπεράν, βλέποντας ποιοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ