Σιγά, μην τα... σκορπάτε έτσι τα λεφτά!

Σιγά, μην τα... σκορπάτε έτσι τα λεφτά!

Όταν θες έναν ποδοσφαιριστή, κάνεις τα πάντα για να τον αποκτήσεις. Ειδικά όταν τα ποσά είναι... αστεία, τότε τον υπογράφεις στο άψε-σβήσε. Όταν, όμως, είσαι ΑΕΚ, δεν ισχύει ούτε αυτό.

Διαβάζουμε στα ρεπορτάζ πως η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Λαΐφη στην ΑΕΚ δεν προχωράει προς το παρόν, διότι δεν δίνει το... τρομερό ποσό των 600.000 ευρώ που ζητάει η Ανόρθωση. Συγκεκριμένα, λέγεται πως η Κυπριακή ομάδα απάντησε αρνητικά σε μικρότερη προσφορά από τις αξιώσεις της!

Είναι... μυθικό το ποσό, λογικό να το σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν τα δώσετε. Και πριν προλάβετε να μας... απαντήσετε για τη μεταγραφή του Μπάρκα, ότι δηλαδή ο... επενδυτής σας ξοδεύτηκε και έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, θα σας πούμε το εξής: Σιγά, μη... σκορπάτε έτσι τα λεφτά, κάντε και λίγη οικονομία!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ