ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θριαμβευτική νίκη για την Καραμπάγκ κόντρα στη Ναντ

Θριαμβευτική νίκη για την Καραμπάγκ κόντρα στη Ναντ

Tην πρώτη της νίκη στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League πανηγύρισε η Καραμπάγκ, καθώς σάρωσε με 3-0 της Ναντ στο Αζερμπαϊτζάν, ένα σκορ που διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Αζέροι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες απέναντι στους Γάλλους, οι οποίοι ψαχνόντουσαν να επιτεθούν μόνο με αντεπιθέσεις.

Στον δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Κούρμπαν Κουρμπάνοβ βρήκαν την λύση, καθώς στο 60’ βρήκαν το πρώτο γκολ με τον Οβούσου Κουαμπένα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αμπντελά Ζουμπίρ έκανε το 2-0 και στο 72' ο Μάρκο Γιάνκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ύστερα από την ήττα στην πρεμιέρα, η Καράμπαγκ πήρε τους πρώτους βαθμούς, έπιασε τη Ναντ στη 2η θέση και άφησε τελευταίο τον Ολυμπιακό πριν από τα δύο παιχνίδια τους.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάδα, Χουσεΐνοφ, Καφαρκουλίγεφ, Γκαράγεφ, Γιάνκοβιτς, Όζομπιτς (62' Σεϊντάεβ), Μαλινόφσκι, Κουαμπένα, Ζουμπίρ

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Φάμπιο, Καστελέτο, Παλουά, Κορσιά, Μπλας, Μουτουσαμί (76' Ζιρότο), Σισοκό (65' Τσιριβέγια), Σάιμον (76' Κοκό), Μοχάμεντ, Γκαναγκό (64' Γκεσάν)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ