Aνακοίνωσε και τον Σαμασέκου ο Ολυμπιακός! (photo)

Aνακοίνωσε και τον Σαμασέκου ο Ολυμπιακός! (photo)

Μετά την απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπού, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν από λίγο και εκείνη του Ντιαντιέ Σαμασεκού από τη Χόφενχαϊμ.

Ο Σαμασέκου που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του είναι ένα καθαρό αμυντικό χαφ και έρχεται στον Θρύλο να πλαισιώσει τον Γιαν Εμβιλά.

Ο 26χρονος αμυντικός χαφ από το Μάλι, φέτος έχει πραγματοποιήσει 3 συμμετοχές με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, ενώ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία είχε 25 συμμετοχές, με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντιαντιέ Σαμασέκου από τη Χόφενχαϊμ.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1996, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην πατρίδα του, το Μάλι. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα το 2013, αγωνίστηκε με τη Ρεάλ Μπαμάκο. Δύο χρόνια αργότερα, το 2015 πήρε μεταγραφή στην αυστριακή Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, από την οποία δόθηκε αμέσως δανεικός στη Λίφερινγκ, όπου αγωνίστηκε 26 φορές (είχε δύο ασίστ).

Το 2016 επέστρεψε στη Σάλτσμπουργκ, με την οποία πραγματοποίησε 134 συμμετοχές, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε έξι ασίστ. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε στα ημιτελικά του UEFA Europa League εναντίον της Μαρσέιγ. Το 2019 πήρε μεταγραφή στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Χόφενχαϊμ. Με τη φανέλα της έδωσε 86 ματς, τα 78 στη Μπουντεσλίγκα, σημείωσε δύο γκολ και έδωσε πέντε ασίστ.

Είναι 27 φορές διεθνής με το Μάλι και έχει σημειώσει ένα γκολ».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ