ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όαση ο Ίνμπομ Χουάνγκ

Όαση ο Ίνμπομ Χουάνγκ

Μία νέα ήττα έκανε χθες βράδυ ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη. Μία ήττα η οποία είχε ως συνέπεια να μείνει πίσω στον πίνακα της βαθμολογίας και πλέον να κυνηγά τους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη η εικόνα ήταν κάκιστη, καθώς για άλλη μία φορά εμφανίστηκαν προβλήματα, τα οποία έκριναν και το παιχνίδι, ώστε να ηττηθεί η ομάδα.

Σίγουρα από όλα αυτά που έγιναν, έχουν μείνει και κάποια θετικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα η παρουσία και η επιστροφή του Ίνμπομ Χουάνγκ στην ενδεκάδα. Ο Νοτιοκορεάτης φάνηκε ότι είχε λείψει πολύ στα προηγούμενα ματς και το επιβεβαίωσε με την απλότητά του στο παιχνίδι με τους «κίτρινους». Η πάσα, δίχως να κοιτάει, στον Μασούρα και το γκολ του διεθνή εξτρέμ ήταν όλα τα... λεφτά, αποτελώντας μία άψογη συνεργασία. Τέτοιες συνεργασίες θέλουμε να δούμε και στη νέα εποχή, με τον επόμενο προπονητή στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν και ταλέντο και ποιότητα. Και πάνω σε αυτά θα πρέπει αν δουλέψουν με τον νέο κόουτς. Κι αυτό, διότι φάνηκε ότι παίκτες σαν τον Χουάνγκ μπορούν να... κουβαλήσουν τον Ολυμπιακό με το πλούσιο και ξεχωριστό ταλέντο τους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ