Κοιτάει προς Ιβηρική μεριά

Μία πετυχημένη παράδοση με προπονητές από την Ιβηρική έχει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Η επιμονή στη συγκεκριμένη αγορά έχει δικαιώσει σε μεγάλο βαθμό τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν δει έργο, μεγάλες νίκες στην Ευρώπη και τίτλους στην Ελλάδα από προπονητές της Ιβηρικής.
Για αυτούς τους λόγους, η ομάδα του Πειραιά κοιτάει προς Ιβηρική μεριά, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα έρθει τεχνικός από Ισπανία ή Πορτογαλία. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες αγορές, αλλά και πολλά ονόματα από διαφορές χώρες της Ευρώπης και μη. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός κοιτάει εκεί, διότι έχει αισθανθεί δικαιωμένος σε μεγάλο βαθμό.
Το θέμα τσεκάρεται και οι πρωταθλητές Ελλάδας σύντομα θα αποφασίσουν για το τι θα πράξουν αναφορικά με την τεχνική ηγεσίας της ομάδας.