ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχει την προσωπικότητα να το υποστηρίξει!

Έχει την προσωπικότητα να το υποστηρίξει!

Η επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με τους πάντες και ειδικότερα στην Ισπανία να είναι σίγουροι πως ο 58χρονος προπονητής συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και πως έρχεται στην Ελλάδα για να αναλάβει τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Μάλιστα, το είπε μέχρι και η «Marca», η γνωστή εφημερίδα της Μαδρίτης, η οποία αναφέρθηκε στο θέμα του Ισπανού τεχνικού και στην επικείμενη συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά.

Σίγουρα, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχτηκαν στην αγορά και μίλησαν με πολλούς προπονητές, εκ των οποίων κάποιοι «ψηνόντουσαν», ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Λογικό είναι. Ωστόσο, ο Μίτσελ ήταν θετικός από το πρώτο άκουσμα. Άλλωστε, πάντα ήταν, αφού ποτέ δεν είχε κρύψει ότι ήθελε να γυρίσει στον Ολυμπιακό και να κοουτσάρει ξανά τους Πειραιώτες.

Σαφώς, και η θέλησή του να αναλάβει την ομάδα στη δύσκολη φάση που βρίσκεται, έπαιξε το ρόλο της, ωστόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε η ισχυρή προσωπικότητα που διαθέτει. Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο όνομα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, που γνωρίζει τα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια και το πόσο δύσκολα είναι! Εξάλλου, είχε πάρει άριστα στη διαχείρισή τους στο πρώτο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας!

Ο Μίτσελ γνωρίζει πολύ καλά που έρχεται και το τι χρειάζεται ομάδα. Γνωρίζει καλά την πίεση που υπάρχει και τη νέα αρχή που πρέπει να κάνει η ομάδα με νίκες, ώστε να μπει στο σωστό δρόμο και να βαδίσει σε νέες επιτυχίες. Έχει την προσωπικότητα να το υποστηρίξει... Και όλα αυτά, προφανώς, είχαν καταλυτικό ρόλο στην επικειμένη επιστροφή του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο του Ολυμπιακού!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ