ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρινάκης σε ΑΕΚ: «Πείτε ονόματα συγκεκριμένων διαιτητών»

Μαρινάκης σε ΑΕΚ: «Πείτε ονόματα συγκεκριμένων διαιτητών»

Όλα, λοιπόν, αρχίζουν από τα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία του Βούλγαρου Καμπάκοφ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, όπου ακολούθησε η «άκρως συκοφαντική ανακοίνωση της ΑΕΚ» προς τη Super League, η οποία με τη σειρά της απάντησε, στις 14 Σεπτεμβρίου, το εξής: «Αυτοί που η ΑΕΚ χαρακτηρίζει ως «παράγκα» στην ανακοίνωσή της, είναι αξιωματούχοι που ανήκουν στους κόλπους της UEFA και της FIFA και ελίτ διαιτητές. Δεν ξεκαθαρίζει μάλιστα αν στους «ξένους» που αποκαλεί «παράγκα» συμπεριλαμβάνεται και ο κύριος Μπένετ».

Φυσικά, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ξέχασε τα όσα προηγήθηκαν και στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε σήμερα Τρίτη (20/9), μέσω τηλεδιάσκεψης, έβγαλε ουσιαστικά στη σέντρα την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι, είπε χαρακτηριστικά: «Πείτε ονόματα συγκεκριμένων διαιτητών», ζητώντας το από τον εκπρόσωπο της Ένωσης, Γιώργο Κοσμά.

Επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγόρησε την ΑΕΚ πως μιλάει με μισόλογα για δήθεν παρεούλες, καλώντας την μάλιστα να κάνει επίσημη καταγγελία, έστω και αν έχει μόνο ενδείξεις επειδή με όλα αυτά που κάνει «παίρνει η μπάλα όλους τους ξένους διαιτητές».

Έπειτα, ο πρόεδρος της Super League έθεσε το ακόλουθο ερώτημα στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά: «Τον κύριο Καμπάκοφ, ποιός τον όρισε; Ο κύριος Κλάτενμπεργκ ή ο κύριος Μπένετ; Είναι και ο κύριος Μπένετ στην παρέα και στην παράγκα που λέτε;».

Απαντώντας, ο Α' αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς είπε πως «ο κύριος Κλάτενμπεργκ έχει ορίσει πολλές φορές τον κ. Καμπάκοφ, όπως και άλλους ξένους ρέφερι». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο Μπένετ θα κριθεί στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, ο Μαρινάκης επέμεινε ώστε η ΑΕΚ να πει ονόματα, ενώ πρόσθεσε: «Πείτε μας και ποιοί διαιτητές είναι διεφθαρμένοι να μάθουμε κι εμείς οι υπόλοιποι; Μιλήστε με ονόματα», ενώ επεσήμανε πως δεν είναι σωστό να μιλάει γενικά για όλους τους διαιτητές που θα έρθουν στην Ελλάδα να διευθύνουν παιχνίδια της Super League.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι από ολόκληρο το Δ.Σ. δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός πως ο Κοσμάς εξαίρεσε τον Μπένετ με ένα τελείως... αστείο επιχείρημα, αφού ο Αγγλος αρχιδιαιτητής είναι αυτός που ορίζει διαιτητές και θα μπορούσε να φέρει κάποιον άλλο στο πρόσφατο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ