ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μίτσελ: «Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα»

Μίτσελ: «Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα»

Ο Μίτσελ, ανακοινώθηκε κι επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης (21/9) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός επιστρέφοντας στο Λιμάνι έπειτα από 7,5 χρόνια.  Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν σήμερα (21/9) τον Ισπανό τεχνικό, με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, να δίνει το παρών.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο έμπειρος κόουτς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στον Θρύλο, ενώ αναφέρθηκε επίσης στο ρόστερ της ομάδας, αλλά και στο πλάνο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος. Να παίζουμε για αυτό που γράφει μπροστά η φανέλα και όχι το πίσω μέρος. Ευχαριστώ για την υποδοχή, όμως πρέπει να σταματήσουν τα λόγια και να επικεντρωθούμε στη σκληρή δουλειά».

Για το ρόστερ: «Οι επαφές ήταν όλες γρήγορες. Ο άνθρωπος που μου τηλεφώνησε είναι στην αίθουσα και η απάντηση ήταν άμεση. Πότε έχουμε προπόνηση. Είχα βρεθεί κοντά στο να γυρίσω ξανά. Είναι μειονέκτημα ο μεγάλος αριθμός των παικτών.

Για αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο και την ομάδα να μην έχουμε παραπάνω από 24 παίκτες. Αυτό έχει φανεί σωστό σε όλους. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο αλλά θεωρούμε πως θα γίνει».

Για το εάν έχει στο μυαλό του το τι θέλει να κάνει: «Ξέρω πως περνάμε μία δύσκολη φάση. Έχουμε καλούς παίκτες και την πρόθεση να ηρεμήσουμε την κατάσταση. Ξέρουμε και τα αποτελέσματα. Είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε τα προσόντα που έχουμε. Ότι αυτό μπορούμε να το μετατρέψουμε σε καλή απόδοση. Έχουμε και κάτι άλλο που δεν έχουν οι άλλοι. Την αμέριστη στήριξη του κόσμου.

Θα κοιτάξουμε το αυτονόητο. Να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθηση των παικτών. Θέλουμε νίκες και για αυτό θέλουμε καλούς παίκτες που τους έχουμε. Οι παίκτες χρειάζεται να πιστέψουν στον εαυτό τους. Και αυτό θα το κάνουν.

Πραγματικά μου έχει μείνει αξέχαστο το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό. Συνέχισα να την παρακολουθώ και να την αγαπώ. Είναι η ψυχολογία και το καλό κλίμα που είχε η ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα το αποκτήσουμε. Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι κάναμε στην πρώτη χρονιά. Όχι τόσο όπως στη 2η. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε».

Για τις δύο μεταγραφικές «βόμβες», Χάμες και Μαρσέλο: «Εδώ και 24 ώρες μου μιλάνε όλοι για τον Μαρσέλο. Μου λένε όμως το πόσο ταπεινός είναι. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα όσων έχουν ξεχωρίσει στη Ρεάλ. Όλοι θα θέλαμε έναν τέτοιο παίκτη. Αυτοί σου δείχνουν το πώς να αγωνίζεσαι και να σέβεσαι έναν αντίπαλο.

Σας υπόσχομαι μεγάλες βραδιές με Μαρσέλο και Χάμες. Το πιο σημαντικό είναι το τι προσωπικότητα θα αφήσουν. Αυτό δείχνει και το γούστο του προέδρου που διαλέγει παίκτες».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ