Η ιδιαίτερη αδυναμία του Μίτσελ στον Χάμες αρχίζει από παλιά...

Ο Μίτσελ είναι ξανά εδώ. Στο λιμάνι του. Ο Ισπανός προπονητής επέστρεψε στον Ολυμπιακό και έκατσε ξανά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων, διατηρώντας τα σκήπτρα στην Ελλάδα και δίνοντας προκρίσεις και μεγάλες νίκες, στην Ευρώπη.
Οι Πειραιώτες δίνουν τη δυνατότητα στον Μίτσελ να δουλέψει με ένα ποιοτικό και πανάκριβο ρόστερ, το οποίο έχει ταλέντο και αξία, με σκοπό να καταφέρει να το διαχειριστεί και να υποστηρίξει με τον δικό του τρόπο. Κάτι το οποίο έχει κατορθώσει στο παρελθόν και με το παραπάνω, πετυχαίνοντας σπουδαίες νίκες και κατακτώντας τρόπαια.
Ο Θρύλος έχει μεγάλους παίκτες, που μπορούν να τον ανεβάσουν για άλλη μία φορά στην κορυφή και αυτό θα παλέψει να κάνει ο Μίτσελ με έναν παικταρά, όπως ο Χάμες Ροντρίγκες, που αποτελεί ιδιαίτερη αδυναμία του Ισπανού προπονητή! Δεν είναι κοινό μυστικό, καθώς ο ίδιος το είχε εκφράσει στο παρελθόν και συγκεκριμένα από την εποχή που ο Κολομβιανός σούπερ σταρ αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Μάλιστα, η Marca ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον Μίτσελ με αφορμή την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και στη συνύπαρξη του με τον Χάμες, τον οποίο είχε σχολιάσει παλαιότερα όταν ήταν στους «μερένχες».
«Το να είσαι απαισιόδοξος, επειδή θα χάσεις τον Μπέιλ και τον Μόντριτς είναι άστοχο, αλλά αν είμαστε αισιόδοξοι, αρκεί να απολαύσουμε τον Χάμες και τα ρεκόρ του». Ο Μίτσελ είναι πολύ χαρούμενος που θα έχει στη διάθεσή του Κολομβιανό σούπερ σταρ, καθώς μιλάμε για την αδυναμία του, αλλά και για έναν τεράστιο παίκτη, που αναμένεται να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό με την ποιότητά του.