ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χατζιέφσκι: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, δεν θα είναι εύκολα τα ματς»

Χατζιέφσκι: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, δεν θα είναι εύκολα τα ματς»

Συνέντευξη στην αθλητική ιστοσελίδα «azerisport», ενόψει των αγώνων του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ, για τους ομίλους του Europa League, παραχώρησε ο πρώην προπονητής της Εθνικής Αζερμπαϊτζάν, Τζόκο Χατζιέφσκι.

Ο 67χρονος Σκοπιανός προπονητής, που έχει περάσει και από την Ελλάδα (Εθνικός, Καστοριά, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου) χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον Θρύλο, ενώ επεσήμανε πως τα ματς των δύο ομάδων δεν θα είναι εύκολα.

«Νομίζω, ότι τα ματς με τον Ολυμπιακό μπορούν να είναι καθοριστικά όσον αφορά στο πλασάρισμα των ομίλων. Ελπίζω, η Καραμπάγκ να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Σε κάθε περίπτωση, όμως, μια ομάδα που έχει νικήσει εντός έδρας έναν τέτοιο αντίπαλο, όπως η Ναντ είναι ικανή να νικήσει και τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο Χατζιέφσκι.

Και συμπλήρωσε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός του Αζερμπαϊτζάν : «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα! Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, ότι έχουν υλοποιήσει τις μεταγραφές παικτών όπως οι Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες και όχι μόνο. Τα ματς με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολα, σίγουρα. Στο Μπακού, μπορείς να νικήσεις τους Έλληνες, όμως τι θα γίνει στην Αθήνα, δεν μπορώ να πω. Είναι σαφές, ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Δούλεψα τρία χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω πόσο δυνατός είναι ο Ολυμπιακός, ξέρω τη δυναμική του».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ