ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τιμήθηκε και αποθεώθηκε ο Βρσάλικο! (photos)

Τιμήθηκε και αποθεώθηκε ο Βρσάλικο! (photos)

Ένα από τα καλύτερα μπακ των τελευταίων ετών στην Ευρώπη είναι ο Σιμέ Βρσάλικο, πέραν του ότι αποτελεί έναν θρύλο στην Κροατία. Κι αυτό, διότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της Εθνικής Κροατίας.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης (22/9), ο Βρσάλικο είχε την τιμητική του από την έναρξη του αγώνα Κροατία-Δανία στο Ζάγκρεμπ και το γήπεδο «Μακσιμίρ». Ο μπακ του Θρύλου τιμήθηκε από τους συμπατριώτες του για την μεγάλη προσφορά του στη «Χρβάτσκα», παραλαμβάνοντας μία φανέλα με τις συμμετοχές του και ένα κάδρο με μία φωτογραφία από το Μουντιάλ του 2018, όπου η Κροατία έφτασε μέχρι τον τελικό! Με τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες να τον αποθεώνει και τον χειροκροτεί όσο δεν πάει!

Να θυμίσουμε, ότι ο Βρσάλικο έκανε γνωστό το τέλος του από την Εθνική Κροατίας πριν ένα περίπου μήνα, γράφοντας μία συγκινητική επιστολή και λέγοντας απόψε το δικό του «αντίο».

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού έκανε το ντεμπούτο του με την Κροατία το 2011 και αγωνίστηκε σε 53 ματς με το εθνόσημο, έχοντας οκτώ ασίστ.

Δείτε φωτογραφίες: 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ