ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα! (video)

Γκολ και θέαμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα! (video)

 

Στην πρώτη κατηγορία του Nations League, η Ιταλία ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ουγγαρίας. Στο Γουέμπλεϊ, Αγγλία και Γερμανία, πρόσφεραν στο κοινό μία απολαυστική αναμέτρηση με ανατροπές και έξι γκολ, σε ένα ημίχρονο.

Αγγλία και Γερμανία ταλαιπωρούσαν το ποδόσφαιρο στο Γουέμπλεϊ επί 45 λεπτά πριν αποφασίσουν να το αποθεώσουν. Ο καταιγισμός γκολ στο δεύτερο μέρος άρχισε με το πέναλτι που έκανε ο Μαγκουάιρ και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκιντογκάν στο 52’.

Στο 67’ μετά από νέο λάθος του Μαγκουάιρ ο Χάβερτς βρέθηκε σε θέση βολής κι έκανε το 2-0 για τους Γερμανούς. Οι Άγγλοι αντεπιτέθηκαν και μέσα σε 12 λεπτά έκαναν την ανατροπή μειώνοντας με τον Σο στο 71’… ισοφαρίζοντας με τον Μάουντ στο 75’… και παίρνοντας προβάδισμα στο 83’ με πέναλτι του Χάρι Κέιν. Στο 87’ ο Χάβερτς διαμόρφωσε το τελικό 3-3, σφραγίζοντας τον υποβιβασμό της Αγγλίας στη δεύτερη κατηγορία.

Στον ίδιο όμιλο καθοριστική ήταν η νίκη της Ιταλίας στη Βουδαπέστη επί της Ουγγαρίας. Ο Ρασπαντόρι άνοιξε το σκορ στο 27’. Στο 50’ ο Ντοναρούμα έστησε τείχος μπροστά στην εστία του κάνοντας τρεις διαδοχικές αποκρούσεις στην ίδια φάση και αποτρέποντας την ισοφάριση. Και αμέσως μετά ο Ντιμάρκο σφράγισε τη νίκη των ατζούρι, που προσπέρασαν στο νήμα τους Ούγγρους παίρνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στα play offs.

Στο Βουκουρέστι η Ρουμανία υποδέχθηκε τη Βοσνία και στο 38’ άνοιξε το σκορ με τον Μαν. Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής των Ρουμάνων πέρασε στον αγώνα τον Πούσκας κι αυτός στο 73’ έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τζέκο με κεφαλιά έβαλε τους Βόσνιους ξανά στο παιχνίδι. Αλλά στο 79’ ο Ράτσιου σκόραρε εύκολα για το 3-1. Στο 86’ και πάλι ο Πούσκας διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τους Ρουμάνους, που πάντως δεν απέφυγαν τον υποβιβασμό στην Τρίτη κατηγορία.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ